Navnevimpler

Vimpler med navn er populært.

Vi kan lage intrikate spesialdesignede vimpler eller klassiske vimpler med enkle blokkbokstaver. Alle varianter er mulig.

Har du flaggstang og vil skille deg litt ut, så er en famile- eller personlig vimpel noe som blir helt unikt for deg.

Vi har laget et skjema som hjelper deg med å utforme en forespørsel så vi kan gi deg en pris på akkurat den varianten du selv ønsker.

Se på eksemplene for å få noen ideer om hva du kan finne på. Litt inspirasjon fra andre navnevimpler kan sette deg på rett spor for utforming av din egen vimpel eller en gave til noen andre.

Muligheter

Det er et hav av muligheter, så og si ingen begrensninger. Hva ønsker du?

Bruk f.eks navnet til eiendommen eller kallenavnet til hytta. Etternavnet ditt, initialene dine.

Finn på noe morsomt hvis du har litt sansen for humoristiske ordspill eller ta noe fra et eventyr som en heks eller et troll. Et anker faller kanskje i smak?

Fugler, fisker og andre dyr som betyr noe for deg tar seg fint ut i kombinasjon med et navn eller noen initialer.

Siden vimpelen er spesiallaget, kan du få den i akkurat den størrelsen og formen du vil. Hvis du ikke har noen spesielle krav i så måte, lager vi den utifra våre standarder.Alle får tilsendt pristilbud og skisse/korrektur før vimpelen(e) blir satt i produksjon.

Vimpelens lengde bør normalt være ca. 1/3 av flaggstangens lengde eller litt lengre. Navnevimpler er spesialsydde og kan lages på de målene du ønsker.

Applikasjon:

Bokstavene eller logoen applikeres (sys) på flaggduken.

På vimpelens bakside blir teksten sydd speilvendt.

Ja, slik er det på mer eller mindre samtlige vimpler der ute. Doble vimpler med rettvendt tekst på begge sider fungerer dårlig.

Stoffet i vimpelen er 165 g/m2 vevd polyester og teksten er 110 g/m2 strikket polyester. Ved kjøp av flere vimpler eller spesielle design kan det også være aktuelt å trykke vimpelen.

 

Trykk:

Vi silketrykker og digitaltrykker vimplene når det er hensiktsmessig.

Trykte vimpler er gjennomtrykket og har like fin bakside som framside, men teksten er speilvent.